E-learning: Dementie

AprE-learning: DementieWat weet jij al van dementie?De hele maand (April) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wat weet jij over dementie?

Heb jij in je directe omgeving (privé of via jouw vrijwilligerswerk) te maken met dementie? Mensen worden steeds ouder. Daarmee stijgt de kans dat je mensen tegenkomt met dementie of alzheimer. Wil jij meer weten over dit ziektebeeld? En vooral: hoe je het kan herkennen en ermee om kunt gaan? Dan is deze e-learning iets voor jou!

In deze e-learning ‘Dementie’ leer je stap voor stap meer over wat dementie precies is. Je krijgt uitleg over hoe deze ziekte van invloed is op diverse hersenfuncties en uiteindelijk op het gedrag van mensen. Zo gaan we in op op de omgeving van dementeren. Je krijgt aanwijzingen over hoe je het beste kunt omgaan met mensen die dement worden. In de cursus is ook aandacht voor het proces van afscheid nemen.

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die meer wil weten over dementie en hoe je hiermee om kunt gaan.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • weet je meer over de geestelijke gezondheid bij dementie en alzheimer;
  • weet jij hoe je beter om kunt gaan met mensen met dementie;
  • heb je inzicht in hoe jij passende hulp kunt regelen.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven