E-learning: Droom groot - aan de slag met jouw verlangens

JanE-learning: Droom groot - aan de slag met jouw verlangensMaak jouw doelen werkelijkheid in 2024De hele maand (Januari) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Heb jij dromen die je waar zou willen maken? Dan is deze digitale training iets voor jou!

Soms heb je tal van ideeën. Een verlangen of een droom, waarvan je hoopt dat deze ooit uitkomt. Dit kan voor iedereen anders zijn. De één wil graag een nieuwe baan, de ander droomt van een verre reis, meer sociale contacten, ander vrijwilligerswerk of een hogere positie binnen zijn/haar vrijwilligersorganisatie. Dromen zijn voor iedereen anders, maar uit eindelijk blijft het een verlangen waarbij jij de keuze hebt.  Maak je er werk van, of niet? Wil jij graag met jouw ambities, doelen of dromen aan de slag? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

Doelgroep
Deze e-learning is voor vrijwilligers die willen leren hoe ze hun dromen waar kunnen maken

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!4

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven