E-learning: E-mailmanagement

AprE-learning: E-mailmanagementLeer slim omgaan met je mailbox!De hele maand (April) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Leer hoe jij je mailbox onder controle krijgt, zonder stress!

Krijg tips hoe jij je mailbox slim bij kunt houden.

We e-mailen allemaal. Privé, voor je werk, voor bestellingen die je doet of voor de abonnementen die je hebt. We kunnen bijna niet meer zonder! E-mail is een praktische communicatiemiddel, maar soms wordt er wel héél veel gemaild. Dat kan overweldigd zijn.

” Je kent het wel: je hebt je mailbox net opgeruimd. Maar in een mum van tijd stroomt hij terug vol met tal van berichten. Van vragen die je moet beantwoorden tot nieuwsbrieven, herinneringen, vergaderverzoeken, reclame en nog veel meer. Zo kan dat de nodige stress opleveren.”

In deze e-learning leer jij hoe jij slim en effectief met je mailbox kunt omgaan. Geïnteresseerd? Schrijf je dan in door op ‘Ja ik ben er bij’ te klikken en we maken zo snel mogelijk een account voor je aan.

Goed om te weten
In deze e-learning zitten ook Engelstalige filmpjes, deze zijn ondertiteld in het Nederlands.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze online training;

  • Weet je prioriteiten te stellen bij het verwerken van je mail;
  • Heb je kennis gemaakt met het onderscheid tussen ‘belangrijk’ en ‘dringend’;
  • Weet je wanneer je wel of geen e-mail gebruikt;
  • Krijg je tools en handvatten voor effectief mailen (bepalen onderwerp, werken met cc’tjes, bcc’tjes en toevoegen van bijlagen);
  • Weet je hoe je op een slimme manier e-mails kunt opbergen;
  • Heb je kennis gemaakt met het coderen van e-mailberichten.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven