E-learning: Effectief vergaderen

NovE-learning: Effectief vergaderenHoe gaat het vergaderen in jouw organisatie?De hele maand (November) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (November)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe gaat het vergaderen bij jullie in de organisatie? Loopt het hoe het zou moeten lopen, of zijn er duidelijk mogelijkheden tot verbetering?

In de meeste bedrijven of organisaties komt het voor: interne bijeenkomsten, teamvergaderingen, algemene leden vergaderingen of structurele bijpraatmomenten. Vaak neemt het behoorlijk wat tijd in beslag. Tijd die ook besteed kan worden aan andere belangrijke zaken of werkzaamheden!

Vergaderen wordt dan ook wel eens de duurste manier van communiceren genoemd.  Maar hoe zorg je er nu voor dat de samenkomst het waard is, als je het uitdrukt in tijd en geld? Waar moet dan rekening mee worden gehouden, en hoe pak je dat nou goed aan? Hoe zorg je ervoor dat je optimaal en efficiënt gebruik maakt van de tijd samen? Tijdens deze online bijeenkomst nemen wij jou mee in wat er van belang is tijdens een vergadering, waar je rekening mee moet houden, én: hoe je ervoor zorgt dat iedereen betrokken is en zijn rol kan pakken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leertermijn
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden, wat inhoudt dat jij binnen de leertermijn zelf kunt bepalen wanneer, waar, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven, dit heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb je basiskennis over vergaderen (zoals doelen, vormen en onderdelen)
  • Ken je de taken van een voorzitter, notulist en andere deelnemers
  • Weet je meer over de verloop van een geordend besluitvormingsproces (inclusief de valkuilen)

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven