E-learning: Feedback geven

MarE-learning: Feedback gevenWil jij leren hoe je op een gepaste manier jouw mening kunt geven?De hele maand (Maart) 20 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Leer hoe je op een gepaste manier jouw mening kunt geven over ongewenst gedrag. Je hebt er vast wel eens mee te maken; tijdens het sporten, je vrijwilligerswerk of in gezelschap. Iemand doet iets wat jij niet fijn of ongepast vindt. Hoe reageer jij hierop?

Feedback geven is niet altijd even leuk of makkelijk. Je stelt jezelf kwetsbaar op en hoe zal de ander reageren? Je wilt ten slotte niemand kwetsen, maar je wilt ook niet dat de situatie zich herhaald. Hoe ga je het gesprek in? En hoe geef jij op een goede manier feedback zonder dat het escaleert of het nog eens gebeurt?

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je hoe je relaties kunt verbeteren en andere kunt steunen in hun ontwikkeling;
  • Weet je hoe je een andere op een positieve manier kunt aanspreken;
  • Weet je hoe je gedrag kunt bij sturen door middel van feedback;
  • Heb je meer inzicht gekregen in jezelf en waar jouw aandachtspunten liggen;
  • Weet je wat voor- en nadelen zijn van feedback geven en hoe je daarmee om kunt gaan.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag?’’

Een woordje van de docent

‘In deze online leer module ga jij aan de slag met hoe jij op een goede manier feedback kunt geven en ongewenst gedrag kunt bijsturen”

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven