E-learning: fotograferen en bewerken

MeiE-learning: fotograferen en bewerkenWil jij leren hoe je een goede foto maakt en bewerkt? Doe dan mee!De hele maand (Mei) 1 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Mei)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij weten hoe je een goede foto maakt? En deze kunnen bewerken tot hij perfect is? Dan is deze training iets voor jou!

Foto’s maken en bewerken: je kunt het niet meer wegdenken. Iedereen doet het: even een nieuwe foto maken, filtertje eroverheen. Of we snijden hem een beetje bij zodat je er nét wat beter op staat. We willen nou eenmaal het perfecte plaatje en daar is werk mee gemoeid.

Maar hoe maak je nou een goede foto? Een foto die je op Facebook, Instagram, in de krant of op je website zou plaatsen? Eén die iedereen mag zien? In deze training leer jij hoe je start met het maken van goede foto’s én hoe ze deze vervolgens bewerkt.

In deze online cursus ‘Fotograferen en bewerken’ vind je veel tips die je kunnen helpen om mooie plaatjes te maken van dat ene fantastische moment of die prachtige vakantieplek.


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

1 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven