E-learning: Foutloos Nederlands

MeiE-learning: Foutloos NederlandsGa aan de slag met het verbeteren van jouw Nederlands!De hele maand (Mei) 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Mei)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij jouw Nederlands verbeteren? Dan is deze e-learning iets voor jou!

Nederlands schrijven: je kunt er vaak niet omheen. Even een mailtje voor je (vrijwilligers)werk, een appje of SMS’je over dat je iets later bent, of een reactie op Facebook geven. In dit digitale tijdperk ontkom je niet meer aan geschreven berichten. Maar ondanks dat we veel schrijven, vinden veel mensen het toch moeilijk om foutloos Nederlands te schrijven. En daar willen wij jou een handje bij helpen!

Kan jouw Nederlandse taalvaardigheid nog wel wat aandacht gebruiken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan tijdens onze e-learnings. In je eigen tijd en op je eigen tempo!

In onze online leeromgeving hebben wij diverse mogelijkheden om jouw taalvaarheid te verbeteren. Denk daarbij aan:

  • Foutloos Nederlands (1): hierbij ga je aan de slag met voegwoorden (voordat, zodat, doordat, omdat, opdat), ’t Kofschip, lijdend en meewerkend voorwerp.
  • Foutloos Nederlands (2): hierbij ga je aan de slag met het vervoegen van regelmatige werkwoorden, het correct gebruik van de werking van d, t, of -dt.
  • Opfriscursus: werkwoordspelling
  • Opfriscursus: spelling
  • Werkwoord spelling

Als jij je voor deze training inschrijft, kan jij in onze online leeromgeving zelf een e-learning kiezen die bij jou ontwikkelwensen past.


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Heb je kennis van het schrijfproces (voorbereiden, opbouwen van document, schrijven, gebruik van stijlmiddelen)
  • Weet je hoe je iets of iemand beter kunt presenteren via een column of blog.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven