E-learning: Aan de slag met jouw mindset! (geestkrachtbeheersing)

AprE-learning: Aan de slag met jouw mindset! (geestkrachtbeheersing)Wat speelt zich in jouw hoofd af, en hoe kun je dit verbeteren?De hele maand (April) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Aan de slag met jouw mindset!

Jouw mindset is waar alles begint. Het is hoe je doelen stelt. Het is wat je kracht geeft om die doelen na te streven. =
Hoe is dat voor jou? Hoe hangt de vlag er bij jou bij? Is jouw glas halfleeg of halfvol? Het is maar net hoe je naar dingen kijkt. En dát is waar mindset over gaat: hetgeen wat er in jouw hoofd afspeelt.

In deze e-learning besteden we aandacht aan jouw mindset. Zo ga je onder andere aan de slag met emoties, uitstelgedrag, alternatieve denkwijzen en een stukje rust vinden in verschillende situaties. We kijken hoe jouw geest van invloed is op jouw lichaam, en nog veel meer. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen, zodat jij straks meer weet over hoe jij jouw mindset kunt switchen.

Aan de hand van video’s geven we je stapsgewijs tips, tools en technieken mee. Zo weet jij straks hoe jij jouw gewenste resultaten kan boeken.

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die aan de slag willen met zijn/haar mindset.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • weet je hoe jij je emoties beter onder controle kunt krijgen;.
  • heb je inzicht in hoe jouw geest invloed heeft op jouw lichaam;
  • weet jij hoe je uitstelgedrag kunt verminderen en focus kunt creëren;
  • weet jij hoe je angsten kunt overwinnen en hoe je uitdaging aan kunt gaan;
  • kan jij nog meer uit jezelf halen door anders te denken;
  • weet jij hoe jij een goede indruk bij een ander kunt achterlaten;
  • heb je handvatten hoe je rustig kunt blijven in verschillende situaties.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven