E-learning: gerichte zelfontwikkeling

FebE-learning: gerichte zelfontwikkelingWil jij aan de slag met jou persoonlijke ontwikkeling?De hele maand (Februari) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Februari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? Volg dan deze digitale training!

Wil je eruit halen wat er in zit? Iets minder bedrukt zijn? Meer jezelf zijn? Daadkrachtiger worden? Meer tijd en aandacht overhouden voor je sociale contacten? En wil je meer grip op gebeurtenissen en situatie die jou overkomen? Dan kan deze training jou een stapje verder helpen.

In deze training leer je meer vat op jezelf en je leven te krijgen. Je leert hoe je gebeurtenissen en situaties meer naar eigen wens kan invullen. Je leert over geluk en succes, omgaan met onwenselijkheden. Goed uit de verf komen op persoonlijk, sociaal en financieel vak. Kortom: deze cursus geeft diverse opties en met praktische handvatten om jezelf verder te ontwikkelen!

Door het volgen van deze cursus, vergroot je je algemene inzetbaarheid en zelfbeeld. Je leert jouw zelfmanagement en sociale vaardigheden te verbeteren, en mensen en taken beter te managen.

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die aan de slag willen met zelfontwikkeling.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!4

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven