E-learning: Gespreksvaardigheden voor Leidinggevenden

02MarHele dag04AprE-learning: Gespreksvaardigheden voor LeidinggevendenWil jij als leidinggevende aan de slag met jouw gespreksvaardigheden?(Hele dag) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

Maart 2 (Dinsdag) - April 4 (Zondag)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe loopt de communicatie binnen jouw team? Zoals het zou moeten, of denk je dat er ruimte is voor verbetering?

Goede communicatie is van essentieel als jij een team leidt. Maar hoe doe je dat? En wat zijn goede communicatieve vaardigheden? En waarom is het zo belangrijk om dat op een goede manier te doen op je werk? Ben jij bijvoorbeeld wel echt zo communicatief vaardig als je denkt? In deze online cursus leer jij om je communicatieve vaardigheden te versterken en doelgerichte gesprekken te voeren met je vrijwilligers/medewerkers!

Wil jij aan de slag met het verbeteren van jouw communicatie, zodat jij daar samen met je team de vruchten van plukt? Schrijf je dan snel in!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving op MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leer duur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf waar, wanneer, hoe laat en hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb jij kennis opgedaan over de basis van communicatie en goed leiderschap;
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je nog beter kunt communiceren;
  • Weet jij hoe je doelgerichte gesprekken kunt voeren;
  • Weet jij hoe je om kunt gaan met leiderschap;
  • Weet jij welke gesprekstechnieken je kunt toepassen in verschillende situaties.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven