E-learning: Hoe krijg ik meer vrijheid

SepE-learning: Hoe krijg ik meer vrijheidOp tijd goed voorbereid! Waar heb jij behoefte aan?De hele maand (September) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (September)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wat wil jij nu echt en waar wordt jij gelukkig van?

In deze e-learning krijg je meer inzicht in jouw eigen behoeften en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij deze wat meer in vervulling kunt laten gaan.

”Hoe ongelofelijk zou het voelen om je werkelijk vrij te voelen en om het leven te leven dat je wilt? De inzichten uit deze training laten je zien hoe je dat stap voor stap kan realiseren.” 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • heb je inzicht in je daadwerkelijke behoeften;
  • weet jij hoe je bewuster een keuze kunt maken.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag?’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven