E-learning: Hoe laad ik mijn batterij op?

JulE-learning: Hoe laad ik mijn batterij op?Kom van je bank af, omhoog met die energie!De hele maand (Juli) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juli)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij graag leren hoe jij je batterij kunt opladen? En meer energie krijgt? Dan is deze training iets voor jou! 

We hebben het allemaal “druk, druk, druk”. Druk met je gezin of familie, werk, vrijwilligerswerk, vrienden, sporten en veel meer. Herkenbaar? We staan steeds minder even stil. Dit komt doordat social media nooit stopt, maar ook alles wat om ons heen gebeurt.
Het is tegenwoordig heel normaal om 24 uur per dag bereikbaar te zijn en constant aan te staan. Maar hoe is het met jouw energie? En laadt jij je batterij genoeg op? Juist is deze tijd is het extra belangrijk om goed voor jezelf zorgen. Het is ’the key’ om te genieten van de dingen die om je heen gebeuren. Zo houd jij je energiepijl op niveau! Wat doe jij op dit moment om even bij te tanken en je batterij op te laden?
Het is natuurlijk niet gek als je soms laag in je energie zit of even rust nodig hebt. Maar het overgrote deel moet je kunnen genieten, en je energiek kunnen voelen! En niet lusteloos op de bank zitten. Wil je meer aandacht bestaan hoe je dit doet? Dan is deze compacte training iets voor jou!
Meedoen?
Schrijf je dan nu in! Klik op ‘Ja ik ben er bij!’
En wij regelen de rest 🙂

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven