E-learning: Hoe trek ik me minder aan van anderen?

MarE-learning: Hoe trek ik me minder aan van anderen?Wil jij leren meer op jezelf te vertrouwen?De hele maand (Maart) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hecht jij te veel waarde aan de mening van anderen? Kom hiervan los met deze training!

Je kent het wel: je krijgt weleens advies of een mening. Van een bekende, een collega, familielid of goede vriend. Soms is het fijn, maar je zit er niet altijd op te wachten. Die mening doet je iets. Je kunt het niet helemaal loslaten, ongeacht hoe je er zelf over denkt. Je vergelijkt je met een ander. En je gaat twijfelen door hetgeen die ander heeft gezegd.

Herkenbaar? Wil je zelfverzekerder worden en je niet meer druk maken over wat andere mensen van je denken? Dan is deze e-learning iets voor jou! In deze korte e-learning krijg je filmpjes te zien met tips. Dit zijn straks je handvatten om je minder aan te trekken van anderen!

Goed om te weten
In deze e-learning zitten Engelstalige filmpjes, deze zijn ondertiteld in het Nederlands.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • weet je waarom jij jezelf met anderen vergelijkt;
  • weet je wat het gevaar is om jezelf met anderen te vergelijken;
  • weet je hoe jij je minder kan aantrekken van de mening van anderen;
  • heb je inzicht in het leiden van je eigen leven!

”Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.” 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven