E-learning: Instructie verantwoord alcohol schenken

JanE-learning: Instructie verantwoord alcohol schenkenDe hele maand (Januari) 14 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ben jij als vrijwilliger medeverantwoordelijk voor de veiligheid? Én voor de goede sfeer in de sportkantine of in het verenigingsgebouw?

Dan is deze e-learning iets voor jou!

Wil jij bijdragen aan een de veiligheid van jouw kantine en een goede sfeer? Of het nu voor jezelf is, of voor mensen in je omgeving: als je als vrijwilliger werkt met alcoholgebruik, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Maar wat komt daar nu bij kijken? Wat is je rol en waar moet je precies op letten? In deze training krijg je uitgelegd wat alcohol precies doet en wat de effecten zijn. Straks weet jij waar jij je wettelijk aan moet houden. En kun jij nog beter je rol pakken.

In deze korte en overzichtelijke training leer je wat jij zou moeten weten als het gaat om alcohol. En hoe je hier in jouw rol als vrijwilliger mee omgaat. Zo blijft de sfeer veilig en goed bij jou in d kantine!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Heb je kennis van alcoholhoudende dranken.
  • Weet jij wat de effecten zijn van alcohol op menselijk functioneren.
  • Weet je hoe je de drank- en Horecawet en Wegenverkeerswet toe kunt passen rondom alcoholconsumptie.
  • Kun jij onderscheid maken tussen feiten en fabels over alcoholgebruik.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

14 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven