E-learning: Jezelf presenteren

JulE-learning: Jezelf presenterenHoe presenteer jij jezelf?De hele maand (Juli) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juli)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe presenteer jij jezelf? Leer het beter te doen!

Het is belangrijk hoe je de persoon tegen over je aanspreekt en wat je tegen hem of haar zegt. Maar het is net zo belangrijk hoe jij jezelf presenteert. Jezelf of iets verkopen, dat doe je namelijk niet alleen met woorden. Jij als verkoper moet vertrouwen uitstralen en geloofwaardig overkomen. De ander moet het gevoel krijgen dat hij of zij bij jou aan het juiste adres is. Om dat te bereiken, kom jij met de online cursus ‘Jezelf presenteren’ een heel eind! Of je nu helpt spullen te verkopen bij de kringloop, loodjes verkoopt voor je sportvereniging, of je ruimte wil verhuren aan andere partijen: het valt of staat met hoe jij je presenteert.

In de korte online cursus ‘Jezelf presenteren’ leer je stap voor stap waar je op moet letten bij het presenteren van jezelf: je uiterlijk, je houding, je lichaamstaal en je stemgebruik. Uiteraard met aansprekende praktijkvoorbeelden.


Doelgroep
Deze training is voor vrijwilligers die in een winkel staan of in nauw contact zijn met anderen. Dit kan een samenwerking zijn of een product dat iemand koopt. Maar het kan ook gaan over de manier hoe je jezelf presenteert. Deze training richt zich op verkopers, maar is breed toepasbaar!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven