E-learning: Krachtig presenteren met PowerPoint

AprE-learning: Krachtig presenteren met PowerPointHoe maak je een presentatie die indruk maakt?De hele maand (April)

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe maak je een presentatie die indruk maakt?

Geef jij wel eens een presentatie? Welke hulpmiddelen zet jij daarvoor in? Er zijn tal van mogelijkheden; zo ook het gebruik van een PowerPoint. Een presentatie is in te zetten voor allerlei doeleindes. Je (vrijwilligers)werk, opleiding, activiteiten met familie of een bijeenkomst in het lokale buurthuis. Maar hoe zorg je er er nu voor dat het een krachtige presentatie is en dat de boodschap ook goed blijft hangen? In deze e-learning kom je meer te weten over hoe mensen informatie verwerken en leren en hoe jij hier met jouw presentatie op een krachtige manier op in kunt spelen.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hier na kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learing:

  • Weet je hoe je krachtige presentatie kunt geven met behulp van Powerpoint
  • Heb je meer inzicht in de verschillende manieren van informatieverwerking
  • Weet je hoe je kunt inspelen op verschillende manieren van informatieverwerking

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Wanneer ga jij aan de slag? ’’

Scroll naar boven