E-learning: Krachtige argumenten

JunE-learning: Krachtige argumentenLeer hoe je de beste argumenten kunt geven!De hele maand (Juni) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Goed voorbereid met de juiste argumenten

Krachtige argumenten vormen de basis van een besluit. Of je kunt er een ander mee overhalen. Maar hoe creëer je nu een goed argument? Krachtig argumenteren is vooral een kwestie van helder en stapsgewijs nadenken. Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. In deze online cursus leer je de belangrijkste instrumenten, zodat jij snel en effectief kunt reageren op een uitspraak die je niet bevalt – en hoe je met kracht je mening kunt formuleren en onderbouwen.

Je mening op een krachtige manier formuleren is niet altijd even makkelijk, maar argumenten kunnen je daarbij helpen. Aan de hand van deze e-learning maken wij jou wegwijs in de stappen die jij kunt gebruiken voor het fundament van jouw argumenten.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze e-learning:

  • Heb je kennis van argumenten en hoe je deze opbouwt: je weet welke soorten er zijn en hoe je ze ienzet.
  • Weet jij hoe je een argumenten schema kunt maken.
  • Je weet hoe je deze kunt toepassen en wat daarvoor belangrijke voorwaarden zijn.
  • Je weet hoe je valse argumenten kunt voorkomen.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven