E-learning: LinkedIn optimalisatie

JunE-learning: LinkedIn optimalisatieBouw een ijzersterk profiel voor jezelf of jouw organisatie! De hele maand (Juni) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij LinkedIn beter leren gebruiken? En een ijzersterk profiel bouwen voor jezelf, of jouw organisatie? Dan is deze digitale cursus zeker iets voor jou!

Heb je al een tijdje LinkedIn en wil je hier graag meer uithalen? Dan ben je hier aan het goede adres! In deze E-learning kom je meer te weten over wat je kunt doen zodat jouw profiel je meer oplevert. Je gaat strategisch nadenken over het maken van de juiste keuzes. En je gaat praktisch aan de slag om jouw profiel een boost te geven. Je leert hoe je beter gevonden kunt worden. Schrijf de juiste teksten en kies de perfecte beelden om een ijzersterk profiel te creëren. Zo krijg je meer interactie!

In deze digitale cursus leer je meer over de mogelijkheden en kansen van LinkedIn. Zo bouw jij een krachtig profiel.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
 De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze e-learning:

  • Weet je hoe je een custom made url kunt maken.
  • Heb je tips gekregen voor een goede profiel- en achtergrondfoto.
  • Weet je waar je op moet letten en welke informatie niet op je profiel mag ontbreken.
  • Weet je hoe je gebruik kunt maken van aangeboden services.
  • Heb je inzicht in hoe jij je profiel zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven