E-learning: Maak kennis met AI-Tools

MarE-learning: Maak kennis met AI-ToolsKom meer te weten over wat kunstmatige intelligentie is en hoe je het kunt gebruikenDe hele maand (Maart) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij meer te weten komen over wat kunstmatige intelligentie is en hoe je het kunt gebruiken?

Dan is deze e-learning zeker iets voor jou! Door video’s leer je meer over de wereld van AI.

In deze digitale training word je meegenomen in hoe je kunstmatige intelligentie kunt inzetten. Je kunt audio verbeteren, teksten opschonen en content maken. Je krijgt een overzicht van alles wat er mogelijk is. Ook zie je hoe je sommige taken nóg makkelijker kunt doen. Daarnaast kom je meer te weten over de ontwikkelingen van het programma op korte termijn. Wat is nu nog lastig en wat kan later wel?

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die meer willen weten over kunstmatige intelligentie en hoe je dit kunt gebruiken.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?

Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!4

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven