E-learning: Meer van jezelf houden

SepE-learning: Meer van jezelf houdenLiefde voelen, begint bij jezelf. Leer hoe jij zelfliefde vergroot!De hele maand (September) 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (September)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Als je écht van jezelf houdt… dan kun jij je dromen waar maken!

Het is belangrijk om van jezelf te houden.  Het maakt niet alleen je eigen leven leuker, maar ook dat van de mensen om je heen.  Maar wat is zelfliefde? En hoe ontwikkel je het? Meer van jezelf houden, begint met liefde voor jezelf. In deze e-learning leer je meer van jezelf houden. Je leert in verschillende stappen om je zelfvertrouwen te vergroten.

Gun jij jezelf meer? Dan is deze cursus zeker iets voor jou! Door van jezelf te gaan houden, voel jij je straks sterk genoeg om te vechten voor wat je wilt. Ga je dromen achterna: begin met deze e-learning!

” Ze zeggen wel eens: ‘als je goed voor een ander wil zorgen, moet je eerst goed voor jezelf zorgen’. Gun jezelf meer liefde. Jij bent het waard!”

Goed om te weten
In deze e-learning zitten veel Engelstalige filmpjes, deze zijn ondertiteld in het Nederlands.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • heb je meer zelfinzicht;
  • weet je beter hoe je van jezelf kunt houden;
  • heb je aandacht besteed aan het ontwikkelen van zelfliefde;
  • kan je zelfverzekerder optreden;
  • heb je meer inzicht en kracht om je dromen te willen realiseren.

” Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

3 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven