E-learning: Microsoft PowerPoint - Basis

MeiE-learning: Microsoft PowerPoint - BasisAan de slag met PowerPointDe hele maand (Mei) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Mei)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij aan de slag met het maken van een presentatie? Maar heb jij nog geen ervaring met PowerPoint of weet je niet zo goed hoe het werkt? Dan is deze e-learning iets voor jou.

Maak kennis met de verschillende opties en tools die het programma biedt. Leer hoe je tekst, vormen, tabellen, grafieken, media, geluid en animaties kunt toevoegen om je presentatie zo dynamisch mogelijk te maken. Leer hoe je aan de hand van een PowerPoint een professionele presentatie kunt maken.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • heb je kennis opgedgaan van de indeling van PowerPoint met lint, werkbalken en tabbladen;
  • weet je hoe een dia kunt ontwerpen;
  • weet je hoe jezelf elementen kunt toevoegen;
  • weet jij hoe jij een presentatie geeft met PowerPoint;
  • kan jij efficiënt gebruik maken van PowerPoint.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag?’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven