E-learning: Mindmapping

OktE-learning: MindmappingBreng jouw gedachten eenvoudig in kaart!De hele maand (Oktober) 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Oktober)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Breng jouw gedachten in kaart!

Heb jij veel gedachten of ideeën? Bijvoorbeeld over iets waar jij aan werkt? En lijkt het jou handig om eens in kaart te brengen hoe alles met elkaar in verband staat? Dan kan “mindmappen” en handige methode voor jou zijn. Hierdoor leer je hoe je hoofdzaken van bijzaken scheidt. Je maakt op een overzichtelijke manier en hoe je dit op een goede manier in kaart breng. Zo heb jij na afloop een goed overzicht hebt van  waar jij aan werkt of over nadenkt. Na het volgen van deze training weet jij hoe je een mindmap kunt ontwerpen, opzetten én invullen.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet jij hoe je goed onderscheid kunt maken in hoofd- en bijzaken.
  • Heb je inzicht hoe je een mindmap kunt ontwerpen, opzetten en invullen.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven