E-learning: Nee zeggen

OktE-learning: Nee zeggenNEE is ook een antwoord! Zeg voor de verandering eens NEEDe hele maand (Oktober) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Oktober)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Stel je grenzen: NEE is ook een antwoord!

Ben je wel eens jaloers op mensen die heel duidelijk hun eigen grenzen kunnen aangeven? Vraag je jezelf wel eens af waarom ‘ze’ jou altijd weten te vinden als er iets gedaan moet worden? En komt NEE niet (zo vaak) in jouw woordenboek voor? Dan is deze training iets voor jou. 

We maken het allemaal wel eens mee. Voor je er over na heb gedacht heb je al “Ja” gezegd tegen die vriendin, collega, buurvrouw of je partner. Maar komt het jou iets te vaak voor en baal je dan later, omdat het eigenlijk toch niet zo goed uit komt? Dan is er werk aan de winkel, want jij hoeft niet alles goed te vinden. NEE is ook een antwoord! Waarschijnlijk zijn anderen dit niet van jou gewend en zal je hier in het begin moeite mee hebben – maar het loont! Niet altijd voor die ander, maar vooral voor jezelf.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • weet jij hoe je voor jezelf goed kunt afbakenen wat je wel of niet wilt;
  • ben jij je bewust van je keuzemogelijkheden als iemand een beroep op je doet;
  • weet jij hoe jij je stress kunt verlagen door vriendelijk nee te zeggen;
  • ben je in staat om assertiever te handelen;
  • heb je ontdekt op basis van welke niet-logische mechanismen je toch vaak ‘ja’ zegt tegen je zin.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag?’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven