E-learning: Netwerken

MarE-learning: NetwerkenBeter leren netwerken? Dan is deze training iets voor jou!De hele maand (Maart) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Maart)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij snel en doeltreffend contact leggen met interessante mensen?

Netwerken is hét toverwoord voor het leggen van contacten. Veel communicatie tussen mensen komt toevallig tot stand. Maar als je de belangrijkste regels van netwerken kent, kun je dit ook sturen. En in je voordeel gebruiken! In deze online cursus leer je hoe je dit doet.

Netwerken is een handige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Zo krijg je zaken voor elkaar. Zowel privé als zakelijk kun jij hier profijt van hebben. Wil jij leren hoe? Dan is deze online workshop iets voor jou!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij hoe actief netwerken in zijn werk gaat.
  • Heb jij handvatten gekregen hoe je contacten zoekt.
  • Weet jij hoe je mensen kan benaderen die iets voor jou of je bedrijf kunnen betekenen.
  • Weet jij hoe je snel en doeltreffend contacten kan leggen.
  • Weet je hoe je een netwerk kan opbouwen en in stand houdt.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven