E-learning: Notuleren

AprE-learning: NotulerenHoe maak je een goede notulen? Aan de slag met de kneepjes van het vak! De hele maand (April) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe schrijf je nu een goed verslag?

Vergaderingen en bijeenkomsten… Je ontkomt er bijna niet meer aan. En daar komt ook vaak een verslaglegging bij kijken. Wat is er de vorige keer nu precies besproken en wat zijn de actiepunten die we moeten oppakken? Een goede verslaglegging helpt daarbij. Ben jij wel eens notulist? Of is het inmiddels één van jouw vaste taken om een verslaglegging te maken van vergaderingen of bijeenkomsten? Maar weet je niet precies of jouw manier de juiste is, en zou je wel wat tips willen? Deze e-Learning helpt je daarbij.

In deze e-learning ga je o.a. aan de slag met de hoofdlijnen van notuleren. Hoe kan je daar nu goed aan vast houden? En hoe maak je het verslag nuttig en helder zodat de lezer weer op de hoogte is en aan de slag kan?

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • weet jij hoe je deskundig en doelgericht kunt notuleren bij vergaderingen en bijeenkomsten;
  • weet je hoe je een heldere verslaglegging maakt;
  • heb je inzicht in hoe je aanwijzingen kunt toepassen om notulen nuttig te maken (met het oog op volgende vergaderingen);
  • weet je wat de positie is van een notulist en heb je inzicht in hoe je hier mee om gaat.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag?’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven