E-learning: omgaan met digitale stress

JunE-learning: omgaan met digitale stressHeb jij het gevoel altijd te "moeten" reageren?De hele maand (Juni) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ben jij veel online? Heb jij soms stress om alles bij te houden en op de hoogte te blijven?

 

Dagelijks gebeurt en veel om ons heen. We zijn de hele dag online! Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Denk maar aan e-mail, WhatsApps, Facebook, LinkedIn, en ga zo maar even door. Tegenwoordig staan we continu aan. Op ons werk, op vakantie, thuis, tijdens het vrijwilligerswerk: vul zelf maar verder aan.  maar dit heeft ook een keerzijde. Het heeft namelijk niet alleen maar voordelen. Merk jij soms dat het veel energie kost? Of dat je stress ervaart, omdat je veel bij moeten houden en bij moet blijven? Dan is deze digitale training iets voor jou!

Misschien ontvang je een mail, berichtje of telefoontje en denk je: “Oh nee, nu moet ik gelijk reageren… maar ik heb nog geen antwoord.” Je voelt dan druk om te reageren. In deze e-learning leer je wat digitale stress is, hoe je het herkent en wat je eraan kunt doen. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Deze digitale training helpt je om digitale stress te begrijpen, te herkennen, ermee om te gaan en te voorkomen. Zo kunnen we zorgen dat technologie ons helpt, in plaats van dat het stress veroorzaakt.

Na het volgen van de training:

    • Begrijp je wat digitale stress is en hoe je er mee om kunt gaan.
    • Weet je hoe je technologie zo kunt inzetten dat het je helpt tijdens werk en je dagelijks leven!

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven