E-learning: Onderhandelen

01MarHele dag31E-learning: OnderhandelenVersta jij de kunst van het onderhandelen? Je ontvangt binnen een week een bericht zodat jij aan de slag kunt in onze digitale leeromgeving(Hele dag) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

Maart 1 (Maandag) - 31 (Woensdag)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe gaat onderhandelen jou af?

Ben jij een echte onderhandelaar? Of zeg jij makkelijk “ja” op het eerste voorstel? Niet voor iedereen is het van nature even makkelijk. Maar niet getreurd: iedereen kan het leren! Ga van start met deze e-learning en ontdek de kunst van het onderhandelen.

We onderhandelen best vaak: thuis, op het werk of met vrienden. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een dagje weg, een nieuw baan of dat ene project op je werk. Graag willen we onze zin krijgen! Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk? En op basis waarvan maak jij een keuze? Nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat de onderhandeling naar jouw wens verloopt? In deze e-learning ga je aan de slag met de verschillende aspecten die bij het onderhandelen komen kijken.

Verdieping
Wil jij in de praktijk oefenen? dan is onze praktijk gericht workshop iets voor jou! Heb jij al eens eerder een fysieke of online training ‘onderhandelen’ gevolgd? Wellicht vind jij het dan interessant om aan te sluiten tijdens de online workshop: onderhandelen in de praktijk. Hierbij kan jij je opgedane kennis gaan oefenen.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij kunt binnen de leertermijn zelf kunt bepalen wanneer, waar, hoe laat en hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze online training:

– Heb je inzicht gekregen in de verschillende onderhandelingsstrategieën en tactieken die er zijn.
– Heb je geleerd welke factoren een rol kunnen spelen tijdens het onderhandelen
– Heb je meer kennis opgedaan over belangrijke begrippen binnen het onderhandelen zoals; machtsfactoren, manipulatie en weerstandspunten.
– Heb je verkent wat de mogelijkheden en de grenzen zijn binnen het onderhandelen die toepasbaar zijn voor zakelijk als privé gebruik.

“Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat wat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling?” 

Een woordje van de docent

”Iedereen kan het leren! Trek jij jouw stoute schoenen aan?”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven