E-learning: Ontdekt jouw (Werk)geluk!

AprE-learning: Ontdekt jouw (Werk)geluk!Weet jij waar jij écht blij van wordt?De hele maand (April) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Zet jij je eigen geluk centraal! Doe jij dat al voldoende?

We moeten allemaal weleens dingen doen waar we niet blij van worden. Gewoon, omdat het erbij hoort. Maar doe jij ook genoeg dingen waar jij je geluk uithaalt? Want waar word jij nou écht blij van? Dit is best een lastige vraag, zowel voor jouw privéleven als in je werk.

Hoe fijn zou het zijn als jij hier een antwoord op hebt? En je vaker de dingen kan doen waar jij jouw geluk of voldoening uithaalt? Dat wilt toch iedereen?

Ontdek in deze cursus jouw geluksformule. Krijg inzicht in je talenten en vergroot jouw werkgeluk voor een gelukkiger leven. Deze cursus helpt jou om het beste uit jezelf en je (werkzame) leven te halen. Zo krijg jij straks meer invloed op jouw eigen geluk! Wedden dat jij meer invloed hebt op jouw eigen geluk dan je denkt?

Deze cursus vergroot je algemene inzetbaarheid en je zelfbeeld. Je verbetert je zelfmanagement en sociale vaardigheden en leert je efficiënter mensen en taken te managen.

Doelgroep
Voor iedere Bredase vrijwilliger die meer wil leren over hoe ze nog meer geluk kunnen halen uit hun werkzame rol als vrijwilliger of professional.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvangt van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • heb jij inzicht in jouw valkuilen en weet je hoe jij deze kan omzetten naar successen;
  • weet je waar je goed in bent en waar jouw talenten liggen;
  • heb je meer inzicht in waar jij gelukkig van wordt;
  • weet jij waar je meer aandacht aan wil besteden.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

OpenNog beschikbare plaatsen

Scroll naar boven