E-learning: Opvallen met jouw idee! - Zo word jij gehoord

MeiE-learning: Opvallen met jouw idee! - Zo word jij gehoordWil jij meer aandacht voor jou idee of droom? Kom er achter hoe je dat aanpakt!De hele maand (Mei) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Mei)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Heb jij een idee of een visie vanuit jouw club of vereniging, en wil jij dat dit meer aandacht krijgt? Dan is deze e-learning iets voor jullie!

Vertel je verhaal en val op in een wereld vol afleiding! Hoe kun jij  authenticiteit gebruiken om verbinding te maken met jouw publiek? In deze cursus leer je hoe je beter gehoord wordt.

Droom jij van een succesvolle vereniging of vrijwilligersorganisatie? Of heb je een idee, dat je graag wil (laten) uitvoeren? Misschien ben je al onderdeel van een organisatie of club en willen jullie meer leden, bezoekers of klanten naar jullie toe trekken. Of wil je met jouw visie gewoon het verschil maken?

Hoe dan ook: het internet is een mooie middel om dit te doen. Dankzij het digitale web hebben we nu de mogelijkheid om contact op te nemen met iedereen om ons heen. We kunnen een ​​enorm publiek te bereiken met elke boodschap die we willen delen.  We worden dagelijks overladen met berichten, advertenties en commercials; want iedereen kan hier gebruik van maken. Maar hoe val je nu op? Hoe zorg je dat jóúw verhaal in andermans gedachten blijft hangen? 

In deze e-learning komen verschillende elementen naar voren. Deze kun jij inzetten om op te vallen en stapje voor stapje jouw doel beter te bereiken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Hoofdstuk 1: Weet waar uw publiek uithangt
 • Hoofdstuk 2: Authenticiteit wint het spel
 • Hoofdstuk 3: Verhalen gebruiken om de harten van je publiek te winnen
 • Hoofdstuk 4: Bloggen – Je eigen platform om te worden gehoord
 • Hoofdstuk 5: Een Social Media Plan maken
 • Hoofdstuk 6: De soorten inhoud die je op sociale media kunt delen
 • Hoofdstuk 7: Hoe Maak Je Inhoud Die Gedeeld Wordt 
 • Hoofdstuk 8. 10 Tactieken om meer volgers te krijgen

Lijkt het je interessant? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Let op! Dit is een Engelstalige cursus die Nederlands is ondertiteld.
De cursus is ontwikkelend naar aanleiding van het boek ‘Be Heard’.


Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

 • weet je hoe je een publiek kunt creëren voor jouw idee;
 • kun je beter opvallen in de wereld van internet, vol afleiding en prikkels;
 • zorg je ervoor dat je gezien wordt en dat mensen naar je luisteren.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven