E-learning: Pauze nemen is gezond!

JunE-learning: Pauze nemen is gezond!Zorg jij goed genoeg voor jezelf? De hele maand (Juni) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Juni)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Neem jij genoeg rust?

Is deze digitale training leer jij waarom het belangrijk is om voldoende pauze en rust te nemen.
Want rust is héél belangrijk voor je gezondheid!

In deze training leer je hoe je herkent dat je toe bent aan rust. En dus wanneer je beter een pauze kunt nemen, in plaats van doorgaan. Daarnaast krijg je tips voor de pauze: hoe zorg je ervoor dat je deze goed benut? Zo krijg je een goede balans tussen werk en rust.

” Deze cursus biedt waardevolle informatie, handige tips, interessante weetjes en informatieve video’s die jouw kijk op pauzes zullen veranderen. Door af en toe op de rem te trappen, laad je niet alleen je batterij op, maar verbeter je ook je efficiëntie, creativiteit en je algehele gezondheid!”

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Heb je inbeeld waarom het van belang  is om regelmatige pauzes te nemen voor je gezondheid en productiviteit.
  • Weet je wanneer je een pauze moet nemen en hoe je deze kunt optimaliseren.
  • heb je verschillende technieken en tips om effectief te pauzeren.
  • Weet je hoe je een gezonde balans kunt creëren tussen werk en rust kunt bereiken.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven