E-learning: Personal branding

01MarHele dag31E-learning: Personal brandingGa aan de slag met hoe jij 'zakelijk' als 'privé' een goede indruk achterlaat(Hele dag) 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

Maart 1 (Maandag) - 31 (Woensdag)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Hoe presenteer jij jezelf?

Sta jij graag in de schijnwerpers, of ben jij die drijvende kracht op de achtergrond? Niet iedereen is even graag op de voorgrond, maar iedereen heeft zijn eigen manier om zichzelf te laten zien! Hoe pak jij dit aan? En hoe zorg jij ervoor dat jij jezelf zo goed mogelijk verkoopt of in de markt zet? Deze training helpt jou bij het zo goed mogelijk neerzetten van jezelf en je het zichtbaar maakt voor een ander.

Wil jij aan de slag met hoe jij zowel zakelijk als privé een goede indruk achterlaat en goed voor de dag komt? Dan is deze training iets voor jou. Schrijf je snel in!

”Deze training kan helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging ‘vrijwilligerswerk/betaalde baan’ en jouw persoonlijke ontwikkeling. Het geeft je inzicht in jezelf zodat jij weet waar jij aan toe bent”. 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leer duur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgende van deze e-learning:

  • Heb jij meer inzicht gekregen in jezelf;
  • Ben je aan de slag gegaan met de volgende 6 vragen; 1.Wie ben ik eigenlijk? 2. Wat doe ik nu? 3. Wat wil ik bereiken? 4. Hoe laat ik me zien? 5. Hoe presenteer ik me? 6. Hoe profileer ik me online?;
  • Heb je kennis van begrippen als ‘principekader’, ‘authenticiteit’ en ‘zelfpresentatie’;
  • Heb je tips gekregen om te pitchen en weet jij hoe je ze kunt toepassen;
  • Ga jij voorbereid en met meer zelfvertrouwen een sollicitatieprocedure in.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat wat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven