E-learning: persoonlijk leiderschap

DecE-learning: persoonlijk leiderschapNeem de regie over je eigen leven!De hele maand (December) 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (December)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij leren hoe jij jezelf beter kunt leiden? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou!

Persoonlijk leiderschap gaat over of jij jezelf kunt leiden. Wat je positie of rol ook is. Weet jij wat je sterke en zwakke punten zijn? Wat vind jij belangrijk? Als jij jezelf goed kent, is het makkelijker om doelen te stellen. Zo kun je jezelf verbeteren!

Persoonlijk leiderschap daagt je uit om jezelf te motiveren om te groeien. Haal het beste in jezelf naar boven! Streef naar het beste, ook als het moeilijk is.

Communicatie is belangrijk als het gaat om  persoonlijk leiderschap. Hoe praat jij tegen jezelf en hoe ga je met anderen om? Ben jij redelijk naar jezelf of vaak toch iets te kritisch? Het brengt je ontzettend ver als jij jezelf op waarde schat en anderen ook zo behandelt!

Persoonlijk leiderschap is voor iedereen. Of het nu om je privéleven gaat, je vrijwilligerswerk of je vriendschappen. Je kunt de regie nemen over je eigen leven, doelen bereiken én je hebt een zinvol gevoel.

 

Doelgroep
Deze cursus is voor alle vrijwilligers die met persoonlijk leiderschap aan de slag willen.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl.
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgend van deze training:

  • weet je hoe je beter voor je zelf kunt opkomen;
  • hoe je assertief kunt communiceren;
  • ben je aan de slag gegaan met communicatieve vaardigheden;
  • weet je hoe je regie kunt nemen over over je eigen leven.

 

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven