E-learning: Persoonlijke effectiviteit

DecE-learning: Persoonlijke effectiviteitStop met jezelf belemmeren; haal eruit wat erin zit!De hele maand (December) 2 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (December)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Zit er meer in jou, en wil je dat eruit leren halen? Ga dan aan de slag!

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit, maar dat het er niet uit komt? Kan jouw motivatie naar een hoger niveau? Ben jij vastberaden en wil jij hier graag aan werken? In deze digitale training krijg jij op een overzichtelijke manier aanwijzingen om efficiënter te werken. Zo behaal je doelgerichte resultaten!

Deze cursus vergroot je leervermogen en zelfbeeld. Je pakt angsten aan die jou belemmeren. Je krijgt leerstrategieën waarmee jij je algemene inzetbaarheid vergroot.

Leer jezelf beter kennen en ontdek waar jouw behoeften liggen, zo kan jij je eigen motivatie op peil kan houden

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven.
 De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • heb je kennis op het gebied van zelfmanagement (mee- en tegenwerkende factoren);
  • heb je inzicht in je eigen behoeften;
  • weet je hoe je mensen kunt motiveren;
  • kan je creatiever denken.

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? ’’

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

2 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven