E-learning: Productiviteit voor uitstellers

AprE-learning: Productiviteit voor uitstellersVink eindelijk die to-do lijst af!De hele maand (April) 7 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij meer gedaan krijgen?

Dan is deze online training ‘productiviteit voor uitstellers’ iets voor jou!

Je hebt allemaal ideeën of plannen. Je wil ermee aan de slag, want in je hoofd heb je het op een rijtje. Alles is logisch en je hoeft alleen nog maar te beginnen. Maar… er komen toch weer andere dingen voorbij. Je stelt het uit en voor je het weet, verdwijnt je plan naar de achtergrond. Heb jij ook dingen op je to-do list staan waarvan je denkt: ”Hoe moet ik dit nou voor elkaar gaan boksen’? Wij helpen jou hierbij in deze online training! Zo ga je aan de slag met hoe jij meer kan bereiken in minder tijd. Dit leer je door slimme keuzes te maken en goed te plannen. Zo behaal je jouw doelen!

Wist je dat: productief zijn niet vooral gaat om tijd en energie? Meer doen, in minder tijd! Door een goede verdeling te maken, zorg je ervoor dat jij je doelen behaalt. Voor jezelf of voor je vrijwilligerswerk.

 

Goed om te weten
In deze e-learning zitten ook Engelstalige filmpjes, deze zijn ondertiteld in het Nederlands.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

In deze e-learning ga je aan de slag met jouw productiviteit en weet je meer over:

  • Wat productiviteit inhoudt;
  • Wat slechte gewoontes zijn voor je productiviteit;
  • Heb je kennis gemaakt met de 80/20 regel;
  • Heb je kennis opgedaan over de Wet van Parkinson;
  • Weet jij hoe je technologie kan inzetten om productiever te worden;
  • Heb jij voor zelf duidelijk hoe je meer kunt doen in minder tijd.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!3

7 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven