E-learning: Project management

OktE-learning: Project managementEffectief activiteiten en projecten organiseren!De hele maand (Oktober) 3 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Oktober)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Aan de slag met het organiseren van activiteiten of projecten

Een feestje, kerstdiner, buurtbijeenkomst, voetbaltoernooi of een belangrijk project op jouw (vrijwilligers)werk. Organiseer jij wel eens een werk- of privé gerelateerde activiteit? Of lijkt het je leuk om dit te organiseren? Dan is het handig dat je weet hoe je een project gestroomlijnd laat verlopen. Welke stappen zet je? En wat heb je ervoor nodig? Lijkt dit je interessant? In deze online training krijg je een eenvoudig en duidelijk overzicht van wat er komt kijken bij het opzetten en uitvoeren van een project.

“Meer structuur tijdens het organiseren van activiteiten? Schrijf je in! Straks weet je in een mum van tijd wanneer je wat moet doen.”

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb je kennisgemaakt met wat er bij het opzetten en uitvoeren van een project komt kijken.
  • Kun jij beter inschatten of een bepaalde klus wel of niet geschikt is om uit te voeren.
  • Weet jij hoe je praktisch projecten aan kunt pakken.
  • Heb je kennis opgedaan over de theorie van projectmanagement en weet je hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.

‘”Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling?’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven