E-learning: Social Media Strategie (basis)

AprE-learning: Social Media Strategie (basis)Wil jij aan de slag met basis van social media?De hele maand (April) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Strategisch social media gebruiken
Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter, Youtube, Tiktok… Je kunt het zo gek niet bedenken, en we zijn massaal online. Social media is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Waar we vroeger inzette op persberichten, advertenties, of artikelen in het lokale tijdschrift, zijn we tegenwoordig meer dan ooit online.

We zijn altijd en overal online: jij ook?
We delen waar we zijn, met wie we zijn én wat we hebben meegemaakt. We brengen verslag uit van toffe gebeurtenissen die net zijn geweest of die nog komen gaan. Zo houden we elkaar op de hoogte en zijn we dichtbij, ook als we eigenlijk op afstand zijn. Maar hoe kun jij dat nou op een goede manier doen, zodat je er de vruchten van plukt? Hoe gebruik je de kanalen in je voordeel? En belangrijker nog: waar zet je het kanaal voor in, en voor welke beoogde doelgroep? De verschillende elementen bepalen het succes van jouw boodschap!

Wil jij hier mee aan de slag om jouw eigen kennis te vergroten? Wil jij leren hoe je social media in kunt zetten voor jouw club of organisatie? Schrijf je dan snel in voor de e-learning social media strategie (basis)!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving op MOOIWERK.leert.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie; hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijd gebonden. Jij bepaald zelf binnen het leertermijn waar, wanneer, waar, hoe laat en hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet aan uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ben jij op de hoogte van de trends en mogelijkheden van social media;
  • Heb je inzicht gekregen in welke platformen je kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken;
  • Heb je kennis opgedaan over hoe je een online campagne kunt voeren;
  • Weet je hoe je kunt adverteren via sociale media;
  • Heb je tips hoe je webcare kunt toepassen.

‘’Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat dat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag?’’

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven