E-learning: Sociale hygiëne

JanE-learning: Sociale hygiëneGoed voorbereid achter de bar staan?De hele maand (Januari) 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Alles weten over sociale hygiëne in de horeca? Dan is deze E-learning iets voor jou!

“Sociale hygiëne” is een belangrijk aspect in de horeca, als er alcohol wordt geschonken of verkocht. Denk hierbij aan kantines die je in eigen beheer hebt als sportclub, vereniging of vrijwilligersorganisatie. Zij dienen volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Deze digitale training maak jij kennis met de verschillende aspecten die jij dient te weten als jij in de horeca aan de slag gaat.

Ben jij als vrijwilliger actief in de kantine? En sta jij wel eens achter de bar? Dan kan het zo maar eens zijn dat jij te maken kan krijgen met alcohol-, drugs en gokken. In deze training leer hoe je in bepaalde situaties in actie kunt komen als het gaat om alcohol-, drugs en gokproblemen. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en ben je op tijd goed voor bereid.

Je leert snel hoe je in de praktijk met alcohol-, drugs- en gokproblemen moet omgaan. Je bent dan verzekerd van een perfecte voorbereiding op het SVH examen.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?

Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van de e-learning:

  • Weet jij meer over alcohol-, drugs- en gokproblemen, en hoe jij in actie kunt komen.
  • Ben jij voorbereid op het moment dat er iets voordoet op het gebied van alcohol, drugs of gokproblemen.
  • Ben je met de theoretische kennis klaar voor een praktij examen sociale hygiëne.

”Na het succesvol afronden van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat voor de theorie vanuit de opleider. Let op! Dit is echter (nog) niet voldoende voor een geldende certificering, hiervoor dient jij aanvullend nog een praktijk examen af te leggen.  De theorie is voor een certificering dan ook deel 1. Uiteraard kan jij dit certificaat gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verder loopbaan.”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven