E-learning: Strategisch plannen

JanE-learning: Strategisch plannenMaak jouw doelen werkelijkheid in 2024De hele maand (Januari) 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij leren hoe je strategisch kunt plannen? Volg deze e-learning!

Een strategisch plan is onmisbaar voor een project, (vrijwilliger)organisatie of een bedrijf. Niet alleen is het fijn voor jezelf, maar ook voor de mensen met wie je werkt. Zo is duidelijk welke richting je opgaat met de organisatie of het project. Daarnaast geeft het ook handvatten die je helpen om naar een concreet doel toe te werken. In deze digitale cursus leer je hoe je een strategisch plan maakt en waarom dit zo belangrijk is.

In deze e-learning ga je aan de slag met strategiemappen, het bepalen van de missie en visie van jouw project of organisatie, en SWOT-analyse & PEST-analyse. Ook leer je hoe jij jouw doelen SMART kunt maken. Zo weet jij straks preciés hoe jij jouw planning strategisch kunt afstemmen op de plannen die jij hebt.

Doelgroep
Deze e-learning is voor vrijwilligers die willen leren hoe strategisch plannen in zijn werk gaat.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!4

6 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven