E-learning: Succesvol solliciteren

15MarHele dag28E-learning: Succesvol solliciterenOp zoek naar een nieuwe uitdaging? Vrijwilligerswerk of een betaalde baan?(Hele dag) 5 Plaatsen beschikbaar

Tijd

Maart 15 (Maandag) - 28 (Zondag)

Locatie

MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze e-learning iets voor jou!

Of je nu zoekt naar een nieuwe baan, vrijwilligerswerk of een nieuwe woonruimte: het begint altijd met de eerste indruk. Het beeld wat je achterlaat over jezelf bij die ander, moet goed zijn. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk en waar begin je? In deze e-learning nemen wij jou stapsgewijs mee in het sollicitatieproces, van begin tot eind. Vanaf de eerste reactie op een advertentie, tot aan je daadwerkelijke kennismaking. Met als resultaat: misschien wel die baan (of het vrijwilligerswerk) van jouw dromen!

Wil jij graag een nieuwe uitdaging maar kijk je er tegenop om het proces in te gaan? Of vind je het stiekem heel spannend, waardoor je het liever vooruit schuift? Dan is deze training zeker iets voor jou! Schrijf je in en krijg tips over alle zaken die jij dient te weten. Zo zorg jij ervoor dat jouw potentiële werkgever jou niet meer zomaar vergeet!

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leer.nl
Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hier na kun jij aan de slag.

Leer duur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaald zelf binnen het leertermijn waar, wanneer, hoe laat, én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op het leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je hoe jij je correct presenteert als sollicitant, gedurende het gehele proces;
  • Heb je inzicht gekregen in theorie achter werving & selectie;
  • Weet je wat je moet doen om succesvol te solliciteren;
  • Weet je waar je de benodigde informatie kunt verzamelen;
  • Ben je aan de slag gegaan met het samenstellen van een cv en het schrijven van een sollicitatiebrief;
  • Weet jij hoe jij jezelf kunt presenteren tijdens een sollicitatie gesprek!

‘’ Na het volgen van deze e-learning krijg jij een erkend certificaat wat jij kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere loopbaan. Ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling?’’

Een woordje van de docent

”Het is nooit te laat voor een nieuwe uitdaging! Bereid je voor en grijp die kans, je verdient het”

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

5 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven