E-learning: Veerkrachtiger worden?

JanE-learning: Veerkrachtiger worden?Leer hoe je beter met moeilijke situaties kunt omgaanDe hele maand (Januari) 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (Januari)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Wil jij leren hoe jij veerkrachtiger kunt worden? Dan is deze training iets voor jou!

 

Dagelijks maken we van alles mee. Leuke dingen, maar ook vervelende situaties. Thuis, tijdens het sporten, je vrijwilligerswerk, met familie of vrienden. Vaak blijven de moeilijke of vervelende situaties langer hangen. Ze houden ons langer bezig. Niet omdat je dit wil, maar omdat ons brein negatieve gebeurtenissen anders opslaat en hier een andere betekenis aangeeft. Maar… hier kun je aan werken!

Met deze digitale training ‘Hoe verbeter ik mijn veerkracht‘ ga je hiermee aan de slag. De training is ontworpen om je te helpen omgaan met moeilijke situaties in het leven en je aan te passen aan tegenspoed. Je krijgt praktische tips om je veerkracht te vergroten, zodat je beter in staat bent om te herstellen en te groeien na vervelende gebeurtenissen.

”Veerkracht is het vermogen om stressvolle gebeurtenissen en uitdagingen het hoofd te bieden en er sterker uit te komen. In deze cursus leer je wat veerkracht precies inhoudt, waarom het belangrijk is en hoe het jouw leven beïnvloedt.”

Doelgroep
Deze e-learning is voor vrijwilligers die willen leren hoe je veerkrachtiger kunt worden. 

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving. MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven