E-learning: Werken aan onzekerheid

AprE-learning: Werken aan onzekerheidWil jij graag zelfverzekerder worden?De hele maand (April) 9 Plaatsen beschikbaar

Tijd

De hele maand (April)

Locatie

Online via MOOIWERK.leert.nl

Other Events

Details

Weg met onzekerheid! Jij mag er zijn!

Voel jij soms klein, of onzeker? En kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Dan is deze online training iets voor jou!

We voelen ons allemaal weleens minder zeker. Misschien op je op je werk, tijdens je vrijwilligerswerk of tijdens sociale gelegenheden. Dit kan komen doordat je het gevoel hebt dat je het niet kan, dat je er niet bij hoort, of dat je niet aan de verwachtingen van anderen kunt voldoen. Onzekerheid is niet gek! Ben jij vaak of altijd onzeker? Dan is het fijn om daarbij stil te staan en aandacht aan te geven. Jij hebt zoveel te bieden! Wil jij hieraan werken? Dan raden wij jou deze training aan.

In deze training leer je meer over onzekerheid. Waar komt het vandaan, hoe herken je het bij jezelf en hoe ga je er mee om? Investeer in jezelf, jij bent het waard!

Wist je dat onzekerheid ook wel het ‘oplichterssyndroom’ wordt genoemd? Ook wel het kritische stemmetje dat ervoor zorgt dat jij het gevoel hebt dat jij niet goed genoeg bent, of dat anderen meer kunnen en jij geen talent hebt.

Goed om te weten
In deze e-learning zitten veel Engelstalige filmpjes, deze zijn ondertiteld in het Nederlands.

Hoe gaat het online leren in zijn werk?
Na jouw inschrijving, maken wij voor jou een account aan in onze online leeromgeving MOOIWERK.leert.nl. Je ontvang van ons binnen 1 week een berichtje voor de activatie van jouw account en aanvullende informatie, hierna kun jij aan de slag.

Leerduur
Op het moment dat jij een account hebt, krijg jij circa 4 weken de tijd om aan de slag te gaan met de e-learning waarvoor jij je hebt ingeschreven. De e-learning is niet tijdsgebonden. Jij bepaalt zelf binnen de leertermijn waar, wanneer, hoe laat én: hoe vaak jij aan de slag gaat.

Let op! De datum die op onze website is terug te zien, is de datum tot wanneer je voor de training kunt inschrijven. Deze datum heeft verder geen effect op de leertermijn

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl. Wij helpen je graag verder!

Wat levert de training op?

In deze e-learning ga je aan de slag met jouw onzekerheid.

  • Leer meer over onzekerheid, wat houdt het in waar komt het vandaan?
  • Krijg tips over wat je kunt doen aan jouw onzekerheid.
  • Weet wat het oplichterssyndroom is en wat voor effect dat heeft op jou.
  • Weet je wat je kunt doen als je bang bent om te falen.
  • Heb je inzicht in hoe je meer zelfvertrouwen kunt opwekken.

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!1

9 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven