Een kijkje bij: boerderij Wolfslaar

31Jul09:3012:30Een kijkje bij: boerderij WolfslaarOntdek wat hier achter de schermen gebeurt, met mens en dier!09:30 - 12:30 12 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 09:30 - 12:30

Locatie

Wolfslaardreef 95, 4834 SN Breda

Other Events

Details

Hou jij van natuur en dieren? En wil je een uniek kijkje achter de schermen bij boerderij Wolfslaar? Dan is dit je kans!

Boerderij Wolfslaar is een mooie en veelzijdige plek. Hier kun je andere vrijwilligers ontmoeten, én natuurlijk genieten van de natuur en dieren. Hou jij van het buitenleven en lekker bezig zijn? Dan is deze ochtend iets voor jou! In het zomerprogramma bieden de vrijwilligers van Wolfslaar jou de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met de dieren.

“Je krijgt een rondleiding over de boerderij en je loopt mee met de dierenverzorger. Daarnaast vertellen wij jou graag van alles over de dieren. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen van de kinderboerderij? Je mag ook actief mee helpen in de vorm van opdrachten.”

Tip: doe vooral makkelijke schoenen aan en kleren die (een beetje) vies mogen worden.

Programma:

09.30 -10.00 uur: ontvangst vrijwilligers met koffie /thee met wat lekkers.
10.15 uur: rondleiding langs de boerderij dieren met uitleg. ( fokprogramma / zeldzame rassen )
10.45 uur: een boerderijles, waarbij vier groepjes die opdrachten op de boerderij kunnen gaan vervullen….

– dieren verzorgen
– stal uitmesten
– ingrediënten verzamelen
– meel malen / thee zetten
– pannenkoeken bakken, pannenkoeken eten.

13.00 uur: afsluiting van een leuke activiteiten dag op boerderij Wolfslaar.

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

12 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven