(VOL) Achter de schermen bij het Chassé Theater

04Aug14:0016:00(VOL) Achter de schermen bij het Chassé TheaterNeem een kijkje in de kleedkamers, bij het artiestencafé en meer!14:00 - 16:00

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda

Other Events

Details

Hou jij van theater? En ben je nieuwsgierig naar wat daar achter de schermen gebeurt?

In deze unieke rondleiding nemen de vrijwilligers van het Chassé Theater jou mee. Je leert meer over het reilen en zeilen in onze lokale schouwburg. Zo krijg je een kijkje op het podium, in de kleedkamers, bij het artiestencafé, en meer!

Wist je dat: Het Chassé Theater in Breda  met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land is? Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat zij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en interesse heeft in film en theater. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder 

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven