Een kijkje achter de schermen bij (kinder)boerderij de Sik

27Aug13:0015:00Een kijkje achter de schermen bij (kinder)boerderij de SikEen unieke plek in de Haagse Beemden voor dierenliefhebbers!13:00 - 15:00 18 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 13:00 - 15:00

Locatie

Kesterendreef 14, 4822 WT Breda

Other Events

Details

Hou jij van natuur en dieren? En wil je een uniek kijkje achter de schermen bij Kinderboerderij De Sik? Dan is dit je kans!

Op een unieke locatie in de Haagse Beemden vind je kinderboerderij De Sik. Dit is een mooie plek om andere vrijwilligers te ontmoeten en te genieten van de mooie, rustige natuur van landgoed “de Burgst”. Hou jij van natuur en dieren? Neem dan op dinsdag 27 augustus een kijkje achter de schermen!

“Je krijgt een rondleiding over de boerderij. Ook loop je mee met de dierenverzorger. Je leert vanalles over de dieren en wat er allemaal bij komt kijken bij het verzorgen van de dieren. Als je wil, mag je ook meehelpen. Geef de dieren bijvoorbeeld te eten!”

Tip: doe makkelijke schoenen aan en kleren die een beetje vies mogen worden.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega! Kinderen zijn ook welkom tijdens deze workshop! Ons advies is: kinderen vanaf 6 jaar. Je mag één of twee kinderen meenemen. Geef het wel even door als je kinderen meeneemt.

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!2

18 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven