Een kijkje achter de schermen bij Kinderboerderij de Sik

31Aug09:0012:00Een kijkje achter de schermen bij Kinderboerderij de SikWaan je een weg tussen natuur en dier09:00 - 12:00

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 12:00

Locatie

Kesterendreef 14, 4822 WT Breda

Other Events

Details

Hou jij van natuur en dieren? En wil je een uniek kijkje achter de schermen bij Kinderboerderij De Sik? Dan is dit je kans!

 

Op een unieke locatie binnen de landgoederenzone van de Haagse Beemden bevindt zich kinderboerderij De Sik. De Sik een mooie plek om andere vrijwilligers te ontmoeten en te genieten van de mooie, rustige natuur van landgoederenzone de Burgst. Hou jij van natuur en dieren? Dan is deze ochtend iets voor jou! Op dinsdag 31 augustus bieden de vrijwilligers jou de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met de dieren.

“Je krijgt een rondleiding over de boerderij en je loopt mee met de dierenverzorger. Daarnaast vertellen wij jou graag van alles over de dieren en wat er allemaal bij komt kijken. Je mag ook actief meehelpen als je dat wilt bij de verzorging en het voeren van de dieren. Lijkt jou dat wat? dan zien wij jou graag 31 augustus!”

Tip: doe vooral makkelijke schoenen aan en kleren die een beetje vies mogen worden.

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en van dieren houdt, mag meedoen. Kinderen zijn ook welkom tijdens deze workshop! Ons advies is: kinderen vanaf 6 jaar. Je mag één of twee kinderen meenemen. Geef het wel even door als je kinderen meeneemt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Circa een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl  Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven