Een kijkje bij Boerderij Wolfslaar

05Aug10:0013:00Een kijkje bij Boerderij WolfslaarBen jij nieuwsgierig wat er achter de schermen van een kinderboerderij gebeurt?10:00 - 13:00 19 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 10:00 - 13:00

Locatie

Wolfslaardreef 95, 4834 SN Breda

Other Events

Details

Hou jij van natuur en dieren? Neem dan een kijkje achter de schermen bij Boerderij Wolfslaar!

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen bij een kinderboerderij? In het zomerprogramma laten de vrijwilligers van Wolfslaar jou op een leuke manier kennismaken met de dieren. Boerderij Wolfslaar is een mooie en veelzijdige plek. Je ontmoet andere mensen én je geniet van de natuur. Dus als jij van het buitenleven houdt en graag bezig bent, is deze ochtend perfect voor jou.

“Je krijgt een rondleiding over de boerderij en je loopt mee met de dierenverzorger. Je leert alles over de dieren. Je mag ook actief meehelpen en zelf dingen doen!”

Tip: doe makkelijke schoenen aan en kleren die (een beetje) vies mogen worden.

Programma:

09.30 -10.00 uur: ontvangst vrijwilligers met koffie /thee met wat lekkers.
10.15 uur: rondleiding langs de boerderij dieren met uitleg. ( fokprogramma / zeldzame rassen )
10.45 uur: een boerderijles, waarbij vier groepjes die opdrachten op de boerderij kunnen gaan vervullen….

– dieren verzorgen
– stal uitmesten
– ingrediënten verzamelen
– meel malen / thee zetten
– pannenkoeken bakken, pannenkoeken eten.

13.00 uur: afsluiting van een leuke ochtend op boerderij Wolfslaar.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

19 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven