Mindfull luisteren

14Apr09:3011:30Mindfull luisterenDe kracht van elkaar écht begrijpen!09:30 - 11:30 6 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 11:30

Locatie

Online, Microsoft Teams

Other Events

Details

Hoor jij daadwerkelijk wat een ander zegt? Tussen de regels door wordt vaak veel duidelijk. Intonatie, houding of volume zegt vaak veel over de ander. Ben jij bereidt om te luisteren? Dan is deze training iets voor jou. Gedurende de training ga jij aan de slag met compassievol luisteren. Aan de hand van oefeningen en verschillende rollen ga jij ervaren hoe je op een goede manier kunt luisteren en wat het teweeg brengt bij jezelf en een ander.

” In deze ervaringsgerichte training ga jij aan de hand van mindfulness gerichte oefeningen en meditaties ervaren hoe je compassievol naar een ander kunt luisteren zonder goedkeurig of afkeuring.” 

Hoe gaat het in zijn werk?
Een week vooraanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie inclusief de link om mee te kunnen doen.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan jij onverwacht toch niet mee doen?  Stuur dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst een mailtje naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl   Wij helpen je dan graag verder!

Wat levert de training op?

Na het volgen van deze workshop:

– Heb jij ervaren wat stilte is en hoe je ermee om kunt gaan;
– Weet jij hoe je op een goede manier naar iemand kunt luisteren zonder bevestiging of
afkeur;
– Heb jij het luisteren vanuit meerdere kanten mogen ervaren en weet jij op welk moment
je welke rol kunt aannemen;
– Weet jij hoe je communicatiepatronen kunt herkennen.

Aanmelden

Je wil inschrijven? Log dan eerst in Log nu in

Scroll naar boven