Fotowandeling: fotograferend de stad door

21Aug09:3012:00Fotowandeling: fotograferend de stad doorWandel mee door Breda en ga aan de slag met fotografie!09:30 - 12:00

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 12:00

Locatie

In het station Breda, bij de piano.

Other Events

Details

Pak je camera of telefoon, en ga mee met onze fotowandeling!

Mooie foto’s maken, kan iedereen. Je moet alleen wel weten waar je op moet letten. Dus… Jij bent van harte uitgenodigd voor deze praktische fotowandeling door Breda!

Op woensdag 21 augustus organiseren we een fotowandeling waarbij we gaan fotograferen. Tourleider en docent fotografie Ad van Drunen van BonBeeld Fotografie+ neemt je graag mee op pad. We lopen samen een route van zo’n 5 km door Breda. Je krijgt tussendoor allerlei opdrachten waardoor je anders leert kijken. Je leert welke technieken je kunt gebruiken. Sluit aan, want met een groep leer je meer dan alleen!

”Wist je dat tegenwoordig heel veel mogelijk is met je telefoon als het gaat om fotografie?
Deze wandeling is voor mensen die foto’s maken met hun mobiele telefoon of met een fotocamera.”

Goed om te weten: deze wandeling is zowel voor beginnelingen als gevorderden, voor beide doelgroepen zijn er passende opdrachten.

Wie kan er meedoen?
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda óf dat graag wil gaan doen, mag meedoen met het zomerprogramma. Tip: dit jaar hebben we een +1 actie. Jij mag dus iemand meenemen. Kom gezellig met een broer, zus, vriend, vriendin of collega!

‼️ Let op ‼️ Wil je samen met iemand komen? Dan moeten jullie je allebei apart inschrijven. Neem je iemand mee, maar staat die persoon niet ingeschreven? Dan kan hij/zij helaas niet meedoen.


Hoe werkt het?
Ongeveer 1 week vóór de activiteit krijg jij van ons een herinneringsmail met daarin alle informatie.

Aanmelden & Afmelden
Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan door onder in de training te klikken op ‘ja ik ben er bij’. Kun jij onverwacht toch niet meedoen? Stuur dan uiterlijk 24 uur vóór de start van de bijeenkomst een mailtje naar workshops@mooiwerkbreda.nl.

Reservelijst
Is de workshop vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke bijeenkomst jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke activiteit jij graag op de reservelijst zou willen. Als er een plaatsje vrijkomt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder!

Aanmelden

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk

Scroll naar boven