Full Body work-out door MyHealth Breda

11Jul15:0016:00Full Body work-out door MyHealth Breda15:00 - 16:00 8 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Maandag) 15:00 - 16:00

Locatie

Pels Rijckenpark1, 4817HX Breda

Other Events

Details

Sportliefhebber opgelet! Houd jij ervan om jezelf uit te dagen en lekker in je vel te zitten? Dan is deze is deze full body work-out echt iets voor jou!

 

In beweging blijven is belangrijk voor lichaam en geest. Tijdens deze groepstraining weet je niet wat je meemaakt: Plezier maken & sportief bezig zijn! Dat uurtje vliegt voorbij. De trainers van MyHealth Breda verzorgen in deze uitdagende training een gecombineerd programma waarin je verschillende spiergroepen traint en leer je JOUW grenzen op te zoeken.

Wist je trouwens dat MyHealth Breda de GOEDKOOPSTE sportschool van Breda is? En heb je een BredaPas? Dan sport je voor slechts € 6,50 per maand!

Benodigdheden
– Sportieve kleding
– Flesje drinken
– Sportschoenen

Doelgroep
Iedereen die vrijwilligerswerk doet in Breda en zin heeft in een toffe work-out. Tip: neem gezellig jouw (mede) vrijwilliger mee! Samen meedoen is nog veel leuker. Je hebt geen ervaring nodig! 

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Ongeveer een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie! 

Reservelijst
Is de training vol en wil jij graag op de reservelijst? Meld je hier aan voor de reservelijst.

Onze tip: vermeld bij de aanmelding voor de reservelijst jouw; naam, e-mailadres, telefoonnummer en voor welke workshop jij graag op de reservelijst zou willen, dan maken wij het gelijk in orde. 

Sta jij op de reservelijst? Indien er een plaatje vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! 

Afmelden
Kan je helaas toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl  

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl – Wij helpen je graag verder 

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

8 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven