Herkennen en optimaal weten omgaan met een licht verstandelijke beperking

06Okt19:0022:00Herkennen en optimaal weten omgaan met een licht verstandelijke beperkingKruip in de huid van iemand met een licht verstandelijke beperking19:00 - 22:00 10 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Gasthuisvelden 11, 4811VX Breda

Other Events

Details

Kruip in de huid van iemand met een licht verstandelijke beperking

Veel mensen weten geen houding aan te nemen tegenover mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Vaak weet men niet hoe ze ermee om moeten gaan. Vind jij dit ook lastig? Sluit dan aan en kom meer te weten over verstandelijke beperkingen.

“Tijdens de workshop neem ik je mee in hoe het is om je staande te houden met een licht verstandelijke beperking. Aan de hand van verschillende belevingsopdrachten ga jij je verplaatsen in de ander. Daarnaast ervaar je in welke ingewikkelde situaties mensen met een licht verstandelijke beperking terecht komen. Wil jij de ander beter leren begrijpen? Sluit dan aan!”

Lesdata
Les 1: 06 oktober 2021

Hoe kan ik meedoen?
Meld je aan door onderaan de training te klikken op ‘Ja ik ben er bij’. Circa een week voor aanvang ontvang jij een herinneringsmail met alle informatie!

Afmelden
Ben jij niet langer in de gelegenheid om mee te doen aan de training? Meld je dan uiterlijk 24 uur voor de start van de bijeenkomst af door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl 

Vragen
Kom je er niet uit? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je graag verder!

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

10 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar boven